onsdag 19 augusti 2009

på promenad

Ser fram emot att tillbringa själv m dig några dagar på hund campus !

Ny blogg via mobil + Hundcampus

Hej!
Nu kommer jag uppdatera sidan ofta eftersom nu kommer det finnas mycket att berätta om!

Först vill jag säga välkommen till er som kommit hit, varför jag valt blogger nu är p ga jag inte kan blogga via mobil med nogg. Vet någon om att det kan gå så maila mig!!
Så nu börjar jag blogga här för jag ska vara i hällefors och träna med Bamse, så jag måste då kunna blogga direkt från mobilen!

Joooo!
Bamse ska börja på HUNDCAMPUS intensivkurs på lydnad + signalhundsutbildning!
Bamse ska nämligen börja på hundcampus, som ligger i Hällefors.
Det blir en bit för oss och åka dit flera ggr i månaden, på vardagar och jag kommer att sova där 3-4 dagar i veckan!!


Jaghar varit där och de har en stort hus eller nästan en "slott" med många rum där det finns olika träningsmetoder, en del träning gör så att hunden förstår att jag alltid har rätt och litar på mig mer m.m

INFORMATION + FRÅGOR!
Först satte vi oss alla i en rum och de frågade oss om allt möjligt, om Bamse, hur hans liv ser ut och hurdan vi är och våra tider och ja allt möjligt. Sen fick de träffa Bamse och Bamse var som han var när barnen är med, skäller, drar och gnäller och ja allt möjligt.De sa direkt sen att Bamse är en duktig fin hund och mycket snäll hund m.m och det e bara att han måste "släppa" barnen och sin vaktinsikt och ha förtroende för mig att det e jag som har ansvar och inte han och sen låta honom jobba med något som gör så han tänker på annat m.m VAD HÄNDER NU?Idag söndag 16 aug, kommer de att ringa oss och ge oss en datum och tid och vad vi ska träna på m.m så det ska bli spännande.

Så följ bloggen!

Kursen startar den 24 augusti, så jag kommer då mobilblogga den 23:eoch hela veckan då jag kommit till Hundcampus så ni kan kolla via hemsidan f rom den 23:e!

Linnea & Bamse