lördag 12 december 2009

Bamse gäspar & slickar

Här ser ni filmen på Bamse när han gäspar och slickar om munnen när jag ber honom göra det, man får vänta en stund mellan slick och gäspning.

Tränar så att han ska kunna göra dom nära varann, men det tar ju lite tid.

Men roligt är det o han tycker det e JÄTTEROLIGT, kanske en onödig sak o kunna men han kan ju inte motionera  så värst mycket pga höftproblem.

Så sånt är bra för honom o han blir trött av det.

1 kommentar:

  1. Har han dåliga höfter? Vilken grad? Men visst man kan motionera hunden mycket om man har dåliga höfter, det är poängen med att man ska motionera för att de ska träna upp muskler runt höfterna,så de håller sig och blir friskare hund. Använd klövjeväska 5% av hans vikt, DW 10% av hans vikt, gå över cavaletti, långapromenader, mycket uppförsbackarna promenad, simningen. Simningen är den bästa tränings sätt. Hans aggressivtet kan också bero på att han har smärta i höfterna och ryggen. Har du besökt sjukgymnast och kollat upp om han har ont?, och fått träningsprogam osv? Det gjorde jag med Azi när jag fick veta att hon har D höfter. Det är jätte viktigt. Om du har ej gjort det, så jag rekommenderar dig STARKT att göra det! :)

    Förresten, om du ska svara- gärna i min blogg då ist för din egen inlägg för jag kan missa den då. Förresten, sööt filmklipp på Bamse :)

    SvaraRadera